VitaPlast Ltd: Μάθετε περισσότερα για εμάς και το όραμά μας

Back to Blog

VitaPlast Ltd: Μάθετε περισσότερα για εμάς και το όραμά μας

Η VITA CYPRUS LTD αποτελεί την κορυφαία δύναμη στο χώρο της βιομηχανικής περιστροφικής μόρφωσης (rotational molding), διαθέτοντας διαχρονικά μια δυναμική παρουσία στη διαμόρφωση και αξιοποίηση του βιομηχανικού πλαστικού στην αγορά. Με αδιαπραγμάτευτες αξίες την ποιοτική παραγωγή, που εναρμονίζεται προς τα διεθνή πρότυπα, η εταιρεία το 1996 απέκτησε το δικό της εργοστάσιο παραγωγής προϊόντων περιστροφικής μόρφωσης με το εμπορικό σήμα Vitaplast.

Mετουσιώνοντας το όραμα του ιδρυτή της κου Βαρνάβα Α. Βαρνάβα, η Vitaplast πλέον διαθέτει μια αυτόνομη γραμμή παραγωγής που συνεχίζει να επιδεικνύει την πίστη της στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Με την επέκταση των εγκαταστάσεών της στη Βιομηχανική Περιοχή Αθηένου το 2000, αποκτά τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αλλά και το πλέον καταρτισμένο προσωπικό. Σήμερα, πέρα από τα κεντρικά γραφεία που βρίσκονται στον Στρόβολο, οι εγκαταστάσεις παραγωγής εκτείνονται στα 10.000 τ.μ., γεγονός που την καθιστά ως την εταιρεία με τη μεγαλύτερη βιομηχανική παραγωγή στην κατηγορία των μεγάλων πλαστικών σε όλη την Κύπρο.

Με συνεχείς επιμορφώσεις, συμμετοχές σε διεθνή σεμινάρια και πολλές διακρίσεις στον τομέα της, η VITA PLAST CYPRUS LTD θέτει απόλυτη προτεραιότητα στην τεχνολογική εξέλιξη του αντικειμένου της, ενώ ως μέλος του Association of Rotational Molders, έχει συνάψει δυναμικές και στρατηγικές συνεργασίες. Τα προϊόντα της Vitaplast αποτελούν πια μια από τις πιο ανταγωνιστικές και αναγνωρίσιμες επιλογές της αγοράς, προμηθεύοντας λύσεις μεγάλων πλαστικών προϊόντων που απευθύνονται τόσο για εμπορική όσο και για ιδιωτική χρήση.
Στον επαγγελματικό εξοπλισμό της ανήκουν σύγχρονα μηχανήματα που εκτελούν γρήγορα και αξιόπιστα κάθε παραγγελία, ανεξαρτήτως όγκου και τεχνικών προδιαγραφών.

 

Στα πλεονεκτήματα που έχουν κατατάξει τη Vitaplast στην κορυφή της περιστροφικής μόρφωσης αξίζει να αναφέρουμε τα εξής χαρακτηριστικά:

α) Η παραγωγή, από την επεξεργασία των υλών μέχρι τη διακίνηση των τελικών προϊόντων στην αγορά, πραγματοποιείται στην Κύπρο, κάτι που συνεπάγεται προσαρμοσμένα στις τοπικές ανάγκες κόστη και τιμές που ανταποκρίνονται στα δεδομένα της εθνικής οικονομίας και την αγοραστική ικανότητα του κοινού.

β) Η μακρόχρονη πορεία της Vitaplast της επιτρέπει να εξελίσσεται συνεχώς, εισάγοντας καινοτόμες πρακτικές που ευνοούν την παραγωγή προϊόντων που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη, από ιδιωτικές μέχρι επαγγελματικές χρήσεις μεγάλων πλαστικών παρασκευασμάτων.

γ) Τα προϊόντα διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, αλλά και την ασυναγώνιστη αντοχή τους στο πέρασμα του χρόνου, χαρακτηριστικά που τα καθιστούν επαναχρησιμοποιήσιμα και λειτουργικά για πολλά, πολλά χρόνια.

δ) Η κυκλοφορία και η πώληση των προϊόντων ακολουθείται από εγγύηση ποιότητας για την κατασκευαστική τους υπεροχή και την υψηλή λειτουργικότητα. Πρόκειται για μια δέσμευση ποιότητας που απορρέεται από την επίγνωση των υψηλής τεχνογνωσίας που διακρίνει την αλυσίδα παραγωγής των προϊόντων της Vitaplast.

Στον πλούσιο κατάλογο της εταιρείας μπορεί κανείς να βρει ετοιμοπαράδοτα προϊόντα αλλά και να θέσει ειδικές παραγγελίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες του. Από ντεπόζιτα αποθήκευσης νερού, γλάστρες και καρέκλες παραλίας, μέχρι σπιτάκια για κατοικίδια, κανό, συλλέκτες μπάζων, πλαστικά στηθαία, σηπτικούς βόθρους και σκυβαλλοδοχεία, η Vitaplast καλύπτει κάθε οικιακή ή επαγγελματική ζήτηση. Κοινός παρονομαστής όλων η αξεπέραστη αντοχή των προϊόντων και η ποιότητα που αποτελούν σχεδόν συνώνυμες έννοιες με το όνομα της VITA CYPRUS LTD.

Με γνώμονα πάντα την ακεραιότητα και το υψηλό αίσθημα ευθύνης, το προσωπικό της Vitaplast δεσμεύεται στις ορθές πρακτικές για τη χρήση προϊόντων που σέβονται και υπηρετούν πιστά τις ανθρώπινες ανάγκες και το περιβάλλον. Οι άνθρωποί της, πάντα με αγάπη σε αυτό που κάνουν, ενστερίζονται πλήρως αυτό το όραμα και είναι πρόθυμοι να σας ενημερώσουν για κάθε διαθέσιμο προϊόν που θα διευκολύνει τη ζωή σας. Με αυτή τη συνέπεια και τη φιλοδοξία, η Vitaplast συναντά σήμερα νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και επαναχαράσσει συνεχώς τα δεδομένα που κυριαρχούν στον απαιτητικό χώρο της βιομηχανικής παραγωγής πλαστικού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Share this post

Back to Blog