Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία VITA CYPRUS LTD ιδρύθηκε το 1983 από τον Βαρνάβα Α. Βαρνάβα και απο τότε εξελίχθηκε στον μεγαλύτερο κατασκευαστή πλαστικών στην Κύπρο με τη μέθοδο της περιστροφικήςμόρφωσης (rotational molding) με την εμπορική επωνυμία VITAPLAST.

 

Το 2000 η VITAPLAST επεκτείνει τις βιομηχανικές της εγκαταστάσεις στην Βιομηχανική Περιοχή Αθηένου, εφαρμόζοντας καινούργια επενδυτική στρατηγική σε μοντέρνο εξοπλισμό. Σήμερα το εργοστάσιο της VITAPLAST, με διαφορά το μεγαλύτερο του είδους του στην Κύπρο, είναι κτισμένο σε 10.000 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει τη δυνατότητα να κατασκευάζει τα μεγαλύτερα πλαστικά προϊόντα στην Κύπρο και διατηρεί τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων που εκτός από ντεπόζιτα επεκτείνεται και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων όπως γλάστρες, κανό, πλαστικές μπαριέρες, συλλέκτες μπάζων, σπιτάκια σκύλλων, ξαπλώστρες θαλάσσης, πλαστικούς καλάθους κλπ.

 

Τα κεντρικά γραφεία της VITA CYPRUS LTD βρίσκονται στο ιδιόκτητο κτίριο “VITA COURT” στην περιοχή Στροβόλου στη Λευκωσία.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τα κεντρικά γραφεία της VITA CYPRUS LTD βρίσκονται στο ιδιόκτητο κτίριο “VITA COURT” στην περιοχή Στροβόλου στη Λευκωσία. Το εργοστάσιο της VITAPLAST έχει την βάση του στη Βιομηχανική Περιοχή Αθηένου. Μια καινούργια βιομηχανική περιοχή που βρίσκεται κοντά στο χωριό Αθηένου , μερικά χιλιόμετρα μακριά από το μέσο του αυτοκινητόδρομου Λάρνακα Λευκωσία.

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

• Ολοκληρωμένες compounding extrusion lines συνολικής δυναμικότητας 1200kg/hr.
• Pulverisors δυναμικότητας 800kg/hr.
• Δύο μηχανές περιστροφικής μόρφωσης , τύπου carousel με 4 ανεξάρτητους βραχίονες , η κάθεμια , διαμ.swing 3000mm.
• Grinder για ανακύκλωση πλαστικού.
• Σειρά από άλλα βοηθητικά μηχανήματα .
• Μια μεγάλη σειρά από μεταλλικά και αλουμινένια καλούπια.