Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία VITA CYPRUS LTD ιδρύθηκε το 1983 από τον κ. Βαρνάβα Α. Βαρνάβα. Ο ιδρυτής της, επιχειρηματικό μυαλό από την φύση του, ενδιαφέρθηκε για την περιστροφική μόρφωση (rotational molding) αναγνωρίζοντας τη δυναμική της μέσα στην ανερχόμενη βιομηχανία πλαστικών και έτσι το 1996 ένα καλά εξοπλισμένο εργοστάσιο ξεκίνησε παραγωγή προϊόντων περιστροφικής μόρφωσης με την εμπορική επωνυμία VITAPLAST.

Αν και νέα για την δεδομένη στιγμή , τόσο στην περιστροφική μόρφωση όσο και στην βιομηχανία πλαστικών γενικότερα τα προϊόντα VITAPLAST κατάφεραν να διεισδύσουν στην ήδη ανταγωνιστική αγορά του τόπου.

Το 2000 η VITAPLAST επεκτείνει τις βιομηχανικές της εγκαταστάσεις στην Βιομηχανική Περιοχή Αθηένου, εφαρμόζοντας καινούργια επενδυτική στρατηγική σε επιπρόσθετο μοντέρνο εξοπλισμό.

Η VITA CYPRUS LTD γίνεται από την αρχή της δραστηριοποίησης της VITAPLAST μέλος του Association of Rotational Molders και παρακολουθεί όλη την τεχνολογική εξέλιξη της περιστροφικής μόρφωσης μέσα από διεθνή συνέδρια , σεμινάρια και εκθέσεις.

Σήμερα το εργοστάσιο της VITAPLAST, με διαφορά το μεγαλύτερο του είδους του στην Κύπρο, είναι κτισμένο σε 10.000 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει τη δυνατότητα να κατασκευάζει τα μεγαλύτερα πλαστικά προϊόντα στην Κύπρο.

Πέραν από τα ντεπόζιτα αποθήκευσης νερού, ντεπόζιτα καυσίμων , σηπτικούς βόθρους, σκυβαλλοδοχεία, κανό, είδη θαλάσσης (καρέκλες, κρεβατάκια κ.α) η VITAPLAST κατασκευάζει ακόμα και εξειδικευμένα προϊόντα κατά παραγγελία πελατών της.

Το όραμα του ιδρυτή της εκείνη την εποχή , σήμερα έχει γίνει πραγματικότητα.

Τα κεντρικά γραφεία της VITA CYPRUS LTD βρίσκονται στο ιδιόκτητο κτίριο “VITA COURT” στην περιοχή Στροβόλου στη Λευκωσία. Το εργοστάσιο της VITAPLAST έχει την βάση του στη Βιομηχανική Περιοχή Αθηένου. Μια καινούργια βιομηχανική περιοχή που βρίσκεται κοντά στο χωριό Αθηένου, μερικά χιλιόμετρα μακριά από το μέσο του αυτοκινητόδρομου Λάρνακα Λευκωσία.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τα κεντρικά γραφεία της VITA CYPRUS LTD βρίσκονται στο ιδιόκτητο κτίριο “VITA COURT” στην περιοχή Στροβόλου στη Λευκωσία. Το εργοστάσιο της VITAPLAST έχει την βάση του στη Βιομηχανική Περιοχή Αθηένου. Μια καινούργια βιομηχανική περιοχή που βρίσκεται κοντά στο χωριό Αθηένου , μερικά χιλιόμετρα μακριά από το μέσο του αυτοκινητόδρομου Λάρνακα Λευκωσία.

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

• Ολοκληρωμένες compounding extrusion lines συνολικής δυναμικότητας 1200kg/hr.
• Pulverisors δυναμικότητας 800kg/hr.
• Δύο μηχανές περιστροφικής μόρφωσης , τύπου carousel με 4 ανεξάρτητους βραχίονες , η κάθεμια , διαμ.swing 3000mm.
• Grinder για ανακύκλωση πλαστικού.
• Σειρά από άλλα βοηθητικά μηχανήματα .
• Μια μεγάλη σειρά από μεταλλικά και αλουμινένια καλούπια.

John Smith

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elitad adipiscing Cras non placerat mipsum dolor sit amet, consectetur elitad adipiscing cas non placerat mi.

John Smith
Smartwave CEO

BOB SMITH

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elitad adipiscing Cras non placerat mipsum dolor sit amet, consectetur elitad adipiscing cas non placerat mi.

BOB SMITH
SMARTWAVE CEO