Κανό από Πολυαιθυλένιο: Πλεονεκτήματα και συντήρηση

Back to Blog

Κανό από Πολυαιθυλένιο: Πλεονεκτήματα και συντήρηση

Το καλοκαίρι είναι εδώ, και τα θαλάσσια σπορ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την εξίσωση. Ένα από τα πιο αγαπημένα είναι η κωπηλασία με κανό. Αποτελεί ένα από τα κορυφαία θαλάσσια σπορ, με φανατικούς θαυμαστές όλων των ηλικιών.

 

Η επιλογή ενός κανό είναι σημαντική για την μακροπρόθεσμη χρήση του. Η επιλογή ενός κανό από πολυαιθυλένιο είναι η καταλληλότερη, μιας και απαιτείται ελάχιστη συντήρηση και είναι πιο ανθεκτικό. Με ελάχιστες προφυλάξεις μπορείτε να εξασφαλίσετε την μακροζωία του.

 

Η ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να έχει μερικό αρνητικό αντίκτυπο στο κανό σας. Αυτές οι επιπτώσεις γίνονται αισθητές μόνο με μακροχρόνια έκθεση, επομένως δεν υπάρχει επείγουσα ανάγκη. Για να διατηρείτε το κανό σας σε καλή κατάσταση μακροπρόθεσμα, είναι καλό να το αποθηκεύετε σε σκιερό μέρος.

Το να στρώνετε απλώς ένα πλαστικό κάλυμμα πάνω στο κανό δεν είναι καλή ιδέα. Έχοντας ένα αδιάβροχο κάλυμμα σε άμεση επαφή με το κανό, θα δημιουργήσει υγρασία και μπορεί να οδηγήσει σε ξεθώριασμα ή αποχρωματισμό του χρώματός του.

 

Είναι πολύ καλύτερο να τοποθετήσετε το κάλυμμα πάνω από το κανό, αφήνοντας κενό που να επιτρέπει τη ροή αέρα μεταξύ του κανό και του καλύμματος για να διαχέει την υγρασία. Ένα σκούπισμα με ένα διάλυμα αραιωμένου απορρυπαντικού πιάτων που ακολουθείται από ένα ξέβγαλμα με φρέσκο νερό συνήθως θα κάνει το κόλπο.

 

Είναι επίσης καλό να ξεπλένετε το κανό με γλυκό νερό μετά τη χρήση σε θαλασσινό νερό. Το αλμυρό νερό από μόνο του δεν έχει επιβλαβείς επιπτώσεις στο κανό σας, αλλά το αλάτι που αφήνεται όταν εξατμίζεται το νερό είναι λειαντικό και μπορεί να χαράξει το φινίρισμά του.

Summary
Κανό από Πολυαιθυλένιο: Πλεονεκτήματα και συντήρηση
Article Name
Κανό από Πολυαιθυλένιο: Πλεονεκτήματα και συντήρηση

Share this post

Back to Blog